Hirdetés

konyv.lap.hu / Könyvek az interneten, digitális könyvek

Könyvek az interneten, digitális könyvek

A Book and Walk webáruház Magyarország leginnovatívabb e-könyv szolgáltatója, egyedülálló keresővel! Több ezer digitális könyvet kínálunk felhasználóinknak, melyek között rengeteg ingyenes tartalom, valamint többek között az Ulpius-ház és az Osiris Kiadó bestsellerei is fellelhetők. Csak nálunk vásárolhatóak meg például Fejős Éva, vagy Fábián Janka kizárólag elektronikusan megjelentetett művei.

A Digi-Book.hu általános kínálatú elektronikus Könyváruház és Könyvkiadó. Naprakész szakkönyveket, szakmájuk alapműveit és színvonalas, értékes, kortárs és klasszikus szépirodalmi műveket kínál saját kiadásban a digitális kor elektronikus piacterén. Emelett a kiadott digitális könyvek elolvasására is alkalmas E-könyv-olvasó (E-book) kereskedelmével foglalkozik.

A Digitális Irodalmi Akadémia (DIA) 1998 tavaszán jött létre. Küldetése a legújabbkori és kortárs magyar irodalom kiemelkedő alkotásainak átmentése a digitális korba, értékeinek megőrzésével, közvetítésével és népszerűsítésével.

Történelmi-életrajzi-filozófiai regény. Benne Johannes Woanders az emberi létezést, Európát és korának tudományát járja be, 1485 és 1535 között.

Enjoy unlimited reading here at Free-eBooks.net. Welcome! Discover great fiction, from romance to mystery Read more: http://www.free-ebooks.net/#ixzz1bxkuBVX3

MEK találati lista

Az 1994 tavaszán tartott "Pocok-workshop" alatt határozta el néhány lelkes könyvtáros egy Ajánlás elkészítését a Magyar Elektronikus Könyvtár megalapításához és működésének szabályozásához

Töltsd fel jegyzeteid, ha azt szeretnéd, hogy mások is bármikor elérhessék őket.

A Tarandus egy 2011-ben alapított könyvkiadó, mely elsősorban spirituális és ezoterikus e-könyvek megjelentetésével foglalkozik. A kiadó célja, hogy külcsín és belbecs tekintetében egyaránt kitűnő ezoterikus, spirituális könyvekkel jelentkezzen, és értékes szereplője legyen a hazai könyvkiadásnak. Célunk továbbá színvonalas, értékes kiadványok gondozása, szerzőink professzionális menedzselése.

Az oldal a különböző analóg tartalmak, így például könyvek, videofelvételek digitális formátumúvá való átalakításával foglalkozik.

Az oldal elektronikus könyvek készítésével, olvasásával és az ehhez kapcsolódó hardver és szoftver kellékekkel foglalkozik.

Az elektronikus könyvtárak digitalizált könyvek, dokumentumok többnyire ingyenes lelőhelyei, melyeket téma és nyelv szerinti bontásban tálal az oldal.

Hirdetés
Meghatározás:

A könyv a kultúra fizikai és tárolható megtestesülése. Ez a Lap.hu oldal mint könyvjelző funkcionál a könyvek csodálatos világában. Útmutatást, friss információkat találhatsz a könyvhasználattal, könyvszakmával, könyvtörténettel, olvasással, írással kapcsolatosan. Könyv.lap.hu! Lapozz ránk és olvass tovább!

A könyv a kultúra fizikai és tárolható megtestesülése. Ez a Lap.hu oldal mint könyvjelző funkcionál a könyvek csodálatos világában. Útmutatást, friss információkat találhatsz a könyvhasználattal, könyvszakmával, könyvtörténettel, olvasással, írással kapcsolatosan. Könyv.lap.hu! Lapozz ránk és olvass tovább!

Szponzorált hirdetések

eXTReMe Tracker

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Könyvek az interneten, digitális könyvek
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés